Even iets anders?

Aanslagen en pogingen tot aanslagen op NAM eigendommen.

Is de provincie Groningen een tikkende tijdbom?
Wanneer zullen de sirenes klinken in provincie Groningen? Bij een zware aardbeving?

Heeft u ook iets voor ons, voor deze pagina, om met ons en anderen te delen? Laat het ons weten. (niet per mail of telefoon ) maar in een persoonlijk gesprek.

Schokkend Groningen spreekt in principe met iedereen. Daardoor maken we het onszelf gelijk ook moeilijk, omdat mensen en groeperingen soms met de meest vreemde zaken bij ons komen. Wij treden hier in principe niet mee naar buiten, maar omdat justitie sommige zaken aan Schokkend Groningen probeert te koppelen laten we de laatste tijd naar buiten toe soms wel los wat er bij andere mensen speelt. Dit om te laten horen wat er bij sommige gedupeerden uit het gebied (en daarbuiten) zoal speelt. Wij willen met klem benadrukken dat wij niet aan onderstaande zaken meewerken en het juist proberen mensen uit het hoofd te praten. Maar wij willen er toch zijn, omdat er mensen zijn die nergens anders terecht kunnen met hun gedachten.

Groepen, meerdere mensen bij betrokken.

*Poging tot een aanslag op een NAM-locatie in de buurt van Zuidhorn?
Wij hebben foto’s ontvangen van een auto, (stond een auto bij van politie Zuidhorn, gehoord van een agent die wij de foto’s hadden laten zien) naar wat wij later hoorden was die auto geprepareerd met brandbare/explosieve stoffen.
Politie Zuidhorn 2Politie Zuidhorn 3

*Poging tot een aanslag op de NAM-locatie te ’t Zandt, met een blauwe New Holland tractor met voorlader.
Tractor is door de politie gevonden en in beslag genomen te ’t Zandt. Naar wat wij hadden gehoord zou die tractor gebruikt worden voor ‘een opruimactie’ op de gaslocatie te ’t Zandt.
John M. Lanting is verhoord op 7 april 2014, en wat bleek, ook vragen over deze tractor. Was het dan toch een waar verhaal? De pers was door ons op tijd geïnformeerd, de politie en de NAM wisten er volgens hun niets vanaf. Achteraf dus bewijs dat de NAM en politie liegen tegen in ieder geval de pers, zie Twitterberichten tussen ons en Goos de Boer van RTVNoord.
Goos geeft leugens van Politie en NAM toe blauwe New Holland tractor
Hieronder komt binnenkort het Proces Verbaal, opgemaakt te Delfzijl op 7 april 2014

*Aanslag die gelukt is naar wat hebben gehoord, op 25 januari 2014
Meerdere mensen die een brandbom o.i.d. op een locatie hebben ‘gedumpt’. NAM-locatie niet bekend bij ons. (november 2014 gehoord, dat het om NAM-lokatie Zeerijp ging, het moet om dezelfde dag gaan als dat de Explosieven Opruiming Dienst, EOD op die locatie was, bleek om een tas te gaan met een knipperende LED lampje en……..een sigarendoos met een, wat anders, een sigaar!): www.rtvnoord.nl
Naar wat wij hoorden zijn ze ternauwernood aan de politie ontsnapt.
Waren binnen +/- 6 minuten veel ‘dikke’ auto’s, Audi’s, BMW’s etc. met agenten in burger? Arrestatieteams? Waar waren deze mensen dan gestationeerd zodat ze zo snel bij de locatie konden zijn? (UPDATE 20-01-2015: Explosie was zo groot, was ‘paddenstoel’ te zien)

Of de BOZE Groningers aan gaskranen durven te draaien?
http://www.hetstreekblad.nl/nieuws/42134/actievoerders-draaien-de-gaskraan-letterlijk-dicht-in-t-zandt/

Of  BOZE Groningers meer durven?
Op 9 maart 2014 heeft een boze Groninger een noodstopknop van de GLT-Compressor op NAM-Locatie De Paauwen ingedrukt.
Vele BOZE Groningers waren aanwezig op de NAM-locatie, o.a. vrouwen en kinderen.
Vele vrouwen stonden boven op de aardgascondensaattanken, er werd aan kranen gedraaid, over kabelbanen gelopen, camera’s ‘uitgeschakeld’ en nog veel meer.

Dat was de 2de NAM-Locatie die die middag bezet en opgeëist werd, de eerste was de NAM-Locatie bij Ten Post: https://www.youtube.com/watch?v=H5aOwOo-HaQ

Lone wolves

* Binnenkort misschien meer over dit onderwerp.

Wat hebben wij verder nog gehoord.

* 18 april 2015 Hoorden van een wanhopige man dat hij met een voorhamer op een NAM-locatie was geweest. (kinderen slapen beneden, huis is rijp voor sloop, zelf +/- 100.000,- euro bijspringen voor Nieuw voor Oud)

*Iemand die bij ons wilde langskomen op een vergadering, (gewapend) wilde spreken over het in Groningen onderbrengen van +/- 1.500 wapens. (vraag van S.G., mogen de Groningers, zich bewapenen tegen een regering en bedrijven die o.a. de veilgheid, de levens en bezittingen van hun op het spel zet?)

* Iemand die ons alle kaarten kon leveren van de gasleidingen, incl. die naar het buitenland.
Kregen ook te horen, de aanwijzing waar de leiding lag naar Italië, en de tip, kan je alleen ‘uitschakelen’ met explosieven.

 

G.K.I.G.: 06-12145410

Een reactie op Even iets anders?

  1. Pingback: Koude oorlog in het noorden wordt grimmiger | Groninger Krant

Reacties zijn gesloten.