Donateurs

Wij zijn geen Vereniging of Stichting, kunnen zodoende moeilijk geldbronnen ‘aanboren’.
Draagt ook u net als anderen Schokkend Groningen een warm hart toe, en u wilt ons graag financieel steunen, of u wilt graag materiaal doneren? Discretie verzekerd!
Neemt u dan contact met ons op middels:
Mail: info(at)schokkend-groningen.nl
Telefoon: 0595-415060
Mobiel: 06-23821206
Er is een mogelijkheid om vanaf een bedrag vanaf 150,- euro p/jaar, of goederen ter waarde van 150,- euro als u dat wenst om dan ook op deze pagina een GRATIS banner + korte beschrijving te krijgen met link naar uw website. (een kwitantie is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden) Tevens, o.a. GRATIS aanmaken/aanpassen van Twitter account? Foto’s maken op locatie? Alles in discretie en overleg. Bel voor info of mail ons. Tel.: 0595-415060 – 06-23821206 Mail: info(at)schokkend-groningen.nl

Niet al onze donateurs/ sponsoren staan hier vermeld, ligt soms gevoelig……..
  
 
 
Scroll naar onderen voor de advertenties met info en linken.
———————————————————————————————————-

Autobedrijf Gert Weesies te Zandeweer, een Universeel autobedrijf, waar u als klant met elk merk auto terecht kunt en op een professionele manier geholpen wordt. Vakmanschap en jarenlange ervaring staan borg voor betrouwbare aan- en verkoopadviezen, alsook vakbekwame reparaties en onderhoudsbeurten. Naast Universeel autobedrijf zijn er binnen het bedrijf een aantal specialisaties.
Door jarenlange ervaring als dealer van CITROËN en liefde voor de Franse merken zijn wij in Noord Nederland het aangewezen adres voor totaal service aan deze merken.
Banner Autobedrijf Gert Weesies  Email: info(at)gertweesies.nl                                    30-07
———————————————————————————————————-

CarXpert Kramer te Uithuizen bestaat sinds april 1995 en kenmerkt zich als efficiënte en vooral professionele onderneming.
Het autobedrijf richt zich voornamelijk op het onderhoud, storingen zoeken en verhelpen van alle merken. CarXpert Kramer beschikt over drie ervaren eerste monteurs.
U kunt bij ons terecht voor kleine of grote schades . Bij een schadereparatie kunt u gebruik maken van (gratis) vervangend vervoer. Wij regelen de volledige schade afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.
Banner CarXpert Kramer Email: info(at)autokramer.nl                                                     29-07
———————————————————————————————————-

PortofoonWEB te Drachten Tot 10% korting op haast alle producten voor onze sympathisanten. Vraag ons naar de kortingscode!
PortofoonWEB is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van communicatie apparatuur als Portofoons, Zend Ontvangers en alle Accessoires en Toebehoren. Door de ruim 25 jaar ervaring op het gebied van communicatie apparatuur hebben wij voor de meest uiteenlopen zaken de juiste oplossing en antwoord. Door rechtstreeks import vanuit China, zijn wij als bedrijf in staat tegen de meeste scherpe prijzen onze producten aan te bieden. Naast het verkopen van producten zijn wij ook altijd bezig met het volgen en implementeren van nieuwe ontwikkelingen. Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en of ontwikkelingen, volg ons dan opTwitterFacebook of lees ons Blog. Ons belangrijkste kenmerk is dat wij niet denken in problemen maar in oplossingen!
Banner PortofoonWEB Drachten Email: info(at)portofoonweb.nl                 30-04
———————————————————————————————————

Autocenter Bol te Uithuizen is hét autocentrum van Noord Groningen. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van nieuwe en gebruikte auto’s. Wij zijn specialist in Opel, Audi en VW, maar ook andere merken kunnen wij leveren.
Autocenter Bol heeft jarenlange ervaring met een breed scala aan automerken. Daardoor zijn wij de ideale partner in Noord Groningen voor de aanschaf van uw nieuwe auto.
Autocenter Bol voert al het onderhoud uit aan alle merken, van de APK en de reguliere beurten tot een complete motorrevisie. Om de kwaliteit te borgen zijn wij aangesloten bij de Vakgarage organisatie, een collectief van universele garagebedrijven.
Banner Autocenter Bol Uithuizen Email: werkplaats(at)autocenterbol.nl  03-09
———————————————————————————————————-
Henk Koopman Fotografie te Bedum. Voor het fotograferen van, landschap, architectuur, bruidsreportage, reportages van gebeurtenissen sociaal en maatschappelijke onderwerpen, mensen aan het werk, projecten in het veld, registratie van evenementen / beurzen / recepties, groepsfoto’s in uw eigen (werk) omgeving zowel zakelijk als privé.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten, deze is namelijk zeer verassend!
Tevens werkzaam bij Foto Vaszlovszky te Groningen
Banner Henk Koopman Fotografie Email: henkgkoopman(at)hotmail.com 30-04
———————————————————————————————————-
Drenth Zonnepanelen te Warffum. Ook voor de waardevermeerderingsregeling.
Drenth Zonnepanelen levert betaalbare producten voor zonne-energiesystemen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn dan kunnen wij u helpen met een passend advies.
Wij bieden een breed assortiment zonne-energieproducten aan, zoals zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en omvormers. Wij kiezen daarbij voor kwaliteitsproducten van gerenommeerde leveranciers. Tevens kunnen wij u voorzien van deskundig advies over de verschillende producten en toepassingsmogelijkheden, zodat u de juiste keuze kunt maken.
Logo Drenth Zonnepanelen Email: info(at)drenthzonnepanelen.nl                               26-05
———————————————————————————————————
Magic Webservices & Solutions te Wilp Mob.: +31 (0)6 42 31 07 26
Magic Webservices & Solutions levert al sinds 1998 scherp geprijsde hostingparketten met uitstekende, persoonlijke support.
En vooral om die uitgebreide support staan wij bekend. U bent geen klantnummer en wij verstoppen ons niet achter standaardantwoorden.
Daarmee ontvangt u altijd een persoonlijk belletje terug en proberen wij u ten alle tijde het bekende ‘Kastje en de muur’ te voorkomen.
Onze expertise ligt vooral in supersnelle hosting van WordPress sites en dat is het nummer 1 platform voor websites wereldwijd!
Wij, Schokkend Groningen kunnen Magic Webservices & Solutions van harte aanbevelen, wij doen al sinds 2014 zaken met Janno Hordijk, eigenaar Magic Services.
  info@magicservices.nl                                          31-10
———————————————————————————————————

TE KOOP: Burton Car (Citroën 2CV) 2de eigenaar, sinds september 2009
Interesse? Tel.: 0595-415060 / 06-23821206

Burton car Citroën 2CV

Burton Car for sale: Eemshaven Services Lanting

Citroën 2CV

Burton Car for sale: Eemshaven Services Lanting